Sevgili öğrencilerimiz ve mezunlarımız,
2023 yılında Cumhuriyetimizin ilanının 100. yılını aynı zamanda Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünün resmi olarak kuruluşunun da 30. yılını kutlamaktayız. Bu kapsamda 19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 19.00’da Tarih Bölümünde halen öğrenim gören öğrencilerimizle Bölümümüzden bugüne kadar mezun olmuş öğrencilerimizi Zoom üzerinden ÇEVRİM İÇİ olarak buluşturmak istemekteyiz.
Bu etkinlikte Bölümümüzden mezun olmuş öğrencilerimizin halen eğitimine devam eden öğrencilerimize kariyer planlaması hakkında görüş, öneri ve mesleki deneyimlerini aktarmasını beklemekteyiz.
Eğitimine devam eden ve mezun olmuş tüm öğrencilerimizi 19 Mayıs 2023 Cuma günü saat 19.00’da ÇEVRİM İÇİ buluşmaya davet ediyoruz.

03 Mayıs 2023, Çarşamba 124 kez görüntülendi