2022-2023 Öğretim yılı bahar yarıyılında Uzaktan Eğitim Sisteminden veya sınavın tamamlanamamasından kaynaklı olarak sınava giremeyen veya tamamlayamayan veya sınavda sorun yaşayan öğrenciler içim  mazeret sınavları 17 Mayıs 2023 tarihinde yapılacaktır.

Haklı ve geçerli sebeplerden dolayı ara sınavlarına katılamayan öğrenciler için mazeret sınavları 29-30 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılacaktır.

Haklı ve geçerli sebeplerden dolayı ara sınava katılamayan öğrenciler, sınav tarihinden itibaren 10 gün içerisinde Mazeret Sınavı Dilekçesini doldurup (dilekçe örneği için tıklayınız.) mazeretleriyle ilgili belgeyle birlikte Öğrenci İşleri Birimine ve fenedfak@aku.edu.tr e-posta adresine başvuru yapacaklardır.

11 Mayıs 2023, Perşembe 1286 kez görüntülendi