• 2019-2020 yaz okulu bu döneme mahsus olmak üzere Uzaktan Öğretim Öğrenme Yönetim Sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir.
  • Öğrencilerimiz, 2019-2020 yaz okulunda açılacak derslerin belirlenmesi amacıyla, 16.06.2020-30.06.2020 tarihleri arasında yaz okulu Ön Kayıt başvurusu yapabilecektir.Ön kayıt kesin kayıt niteliğinde olmayıp sadece açılacak derslerin belirlenmesi amacıyla yapılan bir uygulamadır.
  • Önkayıt sırasında herhangi bir ücret kontrolü yapılmayacaktır. Gerçek sistem üzerinden kesin kayıtlar yapılır iken ödenecek ücret sistemde görünecektir.

• Ayrıca öğrencilerimiz gerçek sistemde yaz okulundan faydalanabilmek için 01.07.2020 tarihine kadar geçmiş dönemlere ait herhangi bir katkı payı ve öğrenim ücreti borcu var ise mutlaka ödemek zorundadır.

• Öğrencilerimiz, ön kayıt işlemlerini obs.aku.edu.tr/test/ogrenci web adresinden öğrenci numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak gerçekleştirebileceklerdir.

• Öğrencilerimiz yaz okulunda açılmasını istediği dersleri seçip kesinleştir butonuna tıklayarak ön kayıt işlemlerini tamamlayacaklardır. Önkayıt işlemi sırasında Danışman onayı yapılmayacaktır.

• Başka Üniversitelerde kayıtlı olup Üniversitemiz yaz okulundan ders almak isteyen öğrenciler 24.06.2020 – 02.07.2020 tarihleri arasında daha sonra duyurulacak web adresi üzerinden öğrenci numarası almak için başvuru yapacaklardır.

• Yaz okulu kesin kayıtları 06-12 Temmuz 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

• Yaz okulu ücretleri, açılacak dersler  ve ders kayıtlarının ne şekilde yapılacağı daha sonra duyurulacaktır.
12 Haziran 2020, Cuma 8449 kez görüntülendi