2019-2020 Öğretim yılı yaz okulunda Fakültemizde açılan ortak seçmeli dersler, Fakültemiz öğrencilerinin müfredatlarına tanımlanmış olup; 4. sınıf mezun durumunda bulunan öğrenciler bu dersleri seçebileceklerdir.

Ders seçiminin nasıl yapılacağını görmek için tıklayınız.

(Sayfa açılma hatası verirse sayfayı yenileyiniz. Açıklamalar aşağıya da belirtilmiştir.)

Başka bölümden ders seçebilmek için YAZ dönemi ne mahsus olmak üzere gerekli düzenlemeler yapılmıştır.

• Ders kayıt kısmından giriniz
  • İlgili ders yada seçmeli grubu seçiniz
  • Karşınıza farklı programlardan ders seçebileceğiniz ekran gelecektir. Buradan hangi bolumden ders seçecekseniz onu seciniz. (FARKLI FAKULTEDEN DERS SECME YAPMAYINIZ. FARKLI FAKULTELERDEN SECILEN DERSLER KABUL EDILMEYECEKTIR)
  • Seçtiğiniz ders daha önce alıp geçtiğiniz bir dersin yerine ise “+Bu derse saydır (Yükseltme) seçeneğini seçebilirsiniz.
  • Böyle bir durum yoksa ve ve gruplu derslerde ilk defa alınıyorsa (+ Saydırma işlemi yapılmaksızın yeni bir ders olarak ekle) seçilir.
  • Seçilen dersin durumuna göre yukardaki uyarılardan herhangi birisi gelmeyebilir de.
  • Ders seçmeler bittikten sonra yatırılması gereken para bankaya yatırılır.
  • <Kontrol Et> butonu ile kontrol yapılır.
  • <Kesinlestir> butonu ile kesinleştirme yapılarak ders kayıt işlemi tamamlanır.
  • Karşılaştığınız sorunları mail yoluyla iletebilirsiniz.

10 Temmuz 2020, Cuma 2912 kez görüntülendi