Fakültemiz 2023-2024 Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 20.10.2023 tarihinde saat 14.30’da Erdal Akar Konferans Salonu’nda Dekanımız Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK, Fakültemiz Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Erdinç DÜNDAR ve Dr. Öğr. Üyesi Hülya KAYMAK ile Bölüm Başkanlarımız, öğretim üye ve elemanlarımızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Fen Edebiyat Fakültesi Akademik Kurul toplantısı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hüseyin KOÇAK’ın açılış konuşması ve Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hülya KAYMAK’ın sunumuyla başladı. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Erdinç DÜNDAR Üniversitemizde başlatılan kalite süreci, Fakültemize etkileri ve eğitim öğretim değerlendirmesi konularında konuşma yaptı. Toplantı sonunda öğretim üye ve elemanlarımızın görüş ve önerilerine yer verildi.

20 Ekim 2023, Cuma 324 kez görüntülendi