Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Fen Edebiyat Fakültesi ve Akademik Düşünce, Etik ve Medeniyet (Adem) Topluluğu tarafından “Geçmişten Günümüze Kudüs” konulu söyleşi ve dinleti etkinliği düzenlendi.

Atatürk Kongre Merkezinde düzenlenen etkinliğe; Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Koçak, Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gürsoy Şahin ile birlikte akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Moderatörlüğünü Sandıklı Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü ve Fakültemiz Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Cüneyt Akın’ın yaptığı konuşmacı olarak İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Fakültemiz Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Güler’in yer aldığı etkinlik, şiir dinletisi ile başladı ve Kudüs’ün tarihi ile ilgili bilgiler verilerek devam etti.

Program, şiir dinletisi ve soru cevabın ardından Eğitim Bir-Sen 2 No’lu Şube Başkanı Vehbi Gülseren’in Prof. Dr. Mustafa Güler’e plaket takdimi ile sona erdi.

03 Kasım 2023, Cuma 45 kez görüntülendi