Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çağdaş Türk Lehçeleri ve Edebiyatları Bölümü, Afyon Kocatepe Üniversitesi Edebiyat Topluluğu ve Afyonkarahisar Türk Ocakları Şubesi tarafından “Türk Dünyası Paneli II” düzenlendi.

Fen Edebiyat Fakültesi Erdal Akar konferans salonunda gerçekleştirilen ve Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Akın’ın yönlendiriciliğini yaptığı panelde; Türk Ocakları Afyonkarahisar Şube Başkanı Prof. Dr. Yavuz Osman Birdane, bir önceki dönem Türk Dil Kurumu Başkanı Prof. Dr. Gürer Gülsevin, Fen-Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hacı İbrahim Delice, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erdoğan Boz, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Feyzi Ersoy ve Prof. Dr. Yavuz Kartallıoğlu konuşmacı olarak yer aldı.

Panel katılımcılara katılım belgesi verilmesi ile son buldu.

16 Kasım 2023, Perşembe 77 kez görüntülendi