“Geçmişin İzinde Bilim” projesi kapsamında öğrencilere yönelik düzenlenen söyleşi programları devam ediyor.

18 Türk-İslam bilim insanını öğrencilere tanıtılan söyleşi ve çalıştay programlarının altıncısı, yaşadığı döneme “Birunu Çağı” da denilen El Biruni Söyleşisi İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlendi. Programda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez’de yer aldı. Programın birinci etabında konuşmacı Dr. Öğretim Üyesi Aslıhan Akkoç, tarafından söyleşi gerçekleştirilirken, ikinci etabında öğrenciler çalıştay formlarındaki soruları sorarak fikirlerini ifade etti. Program, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez’in Dr. Öğretim Üyesi Aslıhan Akkoç’a teşekkür belgesi takdimleriyle sona erdi.

14 Aralık 2023, Perşembe 9 kez görüntülendi