Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bilim İnsanlarının Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 1001 ve TÜBİTAK -3005 projeleri desteklenmeye hak kazandı.

TÜBİTAK ARDEB-3005 Sosyal ve Beşeri Bilimlerde Yenilikçi Çözümler Araştırma Projeleri Destek Programı kapsamında proje yürütücülüğünü Fakültemiz  Dekanı ve Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Koçak’ın yaptığı “Aktif Yaşlanma Bağlamında Kentsel Aktörlerin Yaşlılığın Kadınlaşması Konusundaki Düşünceleri ve Uygulamaları: Afyonkarahisar Örneği” başlıklı TÜBİTAK-3005 projesi desteklenmeye hak kazandı. Projede; Proje Danışmanı olarak Hacı Bayram Veli Üniversitesi Sosyoloji Bölüm Başkanı ve Yaşlılık Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ayşe Canatan, Proje Araştırmacısı olarak Fakültemiz Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlteriş Yıldırım ve Proje Bursiyeri olarak da Doktora Adayı Muhammet Keskin bulundu.

24 Temmuz 2024, Çarşamba 56 kez görüntülendi